Service aanvraagformulier

Let op: Het service formulier is alleen in te vullen via een laptop of computer.


Allereerst hartelijk dank dat u gekozen heeft voor VirtuFit en vervelend dat u op dit moment niet (optimaal) gebruik kunt maken van het door u aangeschafte product.

Alvorens deze aanvraag in te dienen vragen wij u eerst om de FAQ door te lezen en ook zelf te beoordelen of de garantievoorwaarden van toepassing zijn. De garantievoorwaarden zijn alleen van toepassing bij normaal gebruik en onderhoud van het product, deze staan in de handleiding beschreven.

Het kan voorkomen dat er een service aanvraag onder garantie wordt ingediend maar dat het uiteindelijk toch een klacht betreft anders dan een fabricagefout (bijv door verkeerde montage).
Ondanks dat de klacht dan niet onder de garantie valt zal onze monteur ter plekke het probleem proberen te verhelpen, wel zal er dan €85,– excl. BTW voorrij- en arbeidskosten in rekening worden gebracht (te beoordelen door de desbetreffende VirtuFit monteur).

Om dit te voorkomen vragen wij u dan ook vriendelijk eerst goed te (laten) controleren of het een fabricagefout betreft of dat er wellicht tijdens de eigen montage een fout is ontstaan.

  Klantgegevens

  Product- en bestelgegevens


  JaNee

  *Velden zijn verplicht.

  LET OP:
  *Heeft u binnen 5 minuten nog geen bevestigingsmail ontvangen (check ook de spam) dan is het formulier waarschijnlijk niet goed ingevuld en dient u het nogmaals in te vullen.
  *Wij kunnen dan ook alleen volledig ingevulde service aanvraagformulieren in het systeem invoeren en dus in behandeling nemen!
  *Wij nemen alleen serviceaanvragen van producten aan, welke zijn aangeschaft via onze officiële verkoopkanalen.